Koto -Pisang
Sense dubte un dels millors dies del recorregut. De matí ens llevem amb l'espectacular visió dels Annapurnes en tot el seu esplendor.
Tan aviat com surt el sol, arranca  els primers borrissols de la neu que en arribar el capvespre, tornaran a tapar-lo fins a deixar caure alguna gota de pluja.
Desgranar dacsa tot fent 'barret'. Diuen els místics que en el somrís dels tibetans hi ha alguna cosa que denota que són el poble més feliç de la terra ... Mirant algunes escenes la teoria sembla creïble.
El Lamjung Himal vist des del mercat a la plaça de Chame.
Creuant a Bharatang.
Mur d'oracions. Cada pedra repeteix incansable el seu 'Om mani padme um' pels segles dels segles: 'glòria a la flor del lotus'.
Molinet d'oracions. Diuen els descreguts que el mòbil perfecte no existeix ... ignorants.
L'aigua del manantial mou el molinet, que en cada rotació llança al vent la seua pregària 'Om mani, padme um'. L'esperit de l'univers escolta el seu desig, el monzó d'estiu reposarà les neus de les muntanyes i l'aigua dels manantials. Els déus mantindran vius els himalayes. El molinet rodarà per sempre.
Més sensualitat, més luxúria ...
Paret vertical de granit del Paungda Danda. Segons una antiga guia: "Desde Jagat, el camino desciende casi hasta el río y luego sube por un sendero extremadamente inclinado, frente a un 
escarpado risco. Cuando termina la pendiente, el trayecto sigue llano hasta Chyamche, donde hay una espléndida cascada en la orilla opuesta, y donde podrá encontrar mejores hoteles que en Jagat. Tras un descenso y después de cruzar al lado izquierdo del río, el camino se convierte en un peligroso sendero. Es inseguro y estrecho y sigue 
el borde del escarpado muro de la garganta. Tenga cuidado de no resbalar. Deben abstenerse de intentar pasar aquellos que sufran vértigo. ...."
Afortunadament (o no) les divises que entren els trekkers i els pics de l'exèrcit han eixamplat el pas que ja no revesteix el perill annunciat.
El "Oble Dome" 4,665 metres. És una impresionant paret grisa de roca polida presumiblement per un antic i descomunal glaciar entre  Chame i Pisang. Oble Dome és un lloc sagrat pels Bon-Po, religió que practiquen els habitants Gurung de la zona. Segons es diu, el Dome es troba a mig camí per on passen els esperits dels morts en el seu retorn als ancestres en el Tibet..