Pàgina principal

Hola, acabes d'accedir a la pàgina güeb d'un tal anomenat Sam. El meu nom real és Carlos (o Carles, com vullgues). El perque del meu malnom és llarg d'explicar.

La pàgina ja no és exactament de nova planta (com el famós decret) però encara no hi ha molt que oferir. A mès no tot està en la llengua d'Ausiàs March. Actualment les posibilitats disponibles són:

Jo Quí és el que trau el cap per la dreta? Pot ser siga Sam? O tal volta siga el germà bessó de Bill Gate$? Per sort la correcta és la primera. Sóc jo.

El dur gorra no és per que estiga de moda. Simplement és que, donat que tinc cuatre pels i damunt els talle curtets, quan calfa el sol el cervell es torna un poquet més boig del habitual. En hivern el problema és a la inversa. El cap es queda gelat. Quan plou ..., qué dir quan plou!. Sempre sóc el primer en adonar-me que escomença a ploure. Quan cau la primera gota normalment fa diana al meu cap i de seguida note la frescor de l'aigua sobre la pell del terrat. De fet la gorreta ja forma part de mi i m'acompanya des fa quasi deu anys. És una bona protecció contra els elements.