aaIMG-20150505-WA0001

aaIMG-20150514-WA0002

La Marea Verde:

Pastor de boda,

Ovelles perdudes!!

Jueves, 14 de mayo de 2015

 

(La lectura d'aquest Manifest ho farà la Vice, eixa que "llegó calladita y rezagada, siguió discreta y más entonada, mejoró y comenzó a levantar la voz, y ya suple en ocasiones al pastor: Alicia").

Els Estatuts de Misjueves descriuen el seu President, a Santi, com "el padre y pastor del rebaño, el que sube y baja con una camarita en la mano fotografiando resoplidos, el que se ocupa de todo y de todos, el coordinador e ideólogo, el que se equivoca y acierta, el que más corre y más ofrece, el que nos hace una página web que es la alegría de la huerta, el cronista, el que nos dice el lugar y el tiempo".

Perquè ara es casa amb Ana, la de Foios, una altra corredora de Misjueves, la qual cosa demostra que la muntanya no sols cansa sinó també casa. Ull!

Les preguntes son: ¿per què? ¿Qui seran els següents?

Però ara estem de celebració. Fa uns minuts hem sorprendit als Pastors (Senyor Pastor i Sra. Pastora), que han mesclat la sorpresa amb l'espant, però ràpidament han reaccionat amb la seua esportivitat de muntanya per a cagar-se en nosaltres i unir-se a la festa, a la festa verda de solidaritat amb Ana i Santi.

Esta és la festa dels amics, la de la muntanya, la festa de l'admiració pels que es casen.

Sense Santi no existiríem com misjueveros, no estaríem tan prims ni lesionats, seríem una banda plena d'escapistes abstemis. Santi ens ha fet muntanyencs, ens ha fet Colla, eixa que els Estatuts definix com "grupo de personas unidas por su inmadurez y falta de sentido común".

És el moment de brindar per la generositat i afecte del Pastor, per l'excentricitat de casar-se tan major, per haver sigut triat per Ana i per viure a Foios.

Salut pels Pastors!!

 

Inicio        Índice Cronológico              Quieres ver más fotos...?             GPS

a2015-05-14 20